Marx diu: ¡Ells no saben el que fan, però ho fan! Sloterdijk ho modernitza: ¡Ells saben molt bé el que fan, tot i així, ho fan! Brutal, no?

Al definir la ideología Marx dijo: ¡Ellos no saben lo que hacen, pero lo hacen.! Hoy, Sloterdijk lo moderniza: ¡Ellos saben muy bien lo que hacen, pero aún así lo hacen!

Llegit a @ifilosofia: Nunca abandones un sueño sin darte la oportunidad de que se convierta en realidad..” O Seguir lluitant fins l’objectiu.

“Aquesta cultura de l’esforç en que estem instaurats al final passa factura, acabes cansat.” Aquesta és meva. Sense transcedència, però no la vull oblidar.

“Esta cultura del esfuerzo en que estamos instaurados al final pasa factura, acabas cansado.”

Anuncios

3 thoughts on “

 1. Més que la cultura de l’esforç, que també, el problema és la cultura de la competició, que és d’on surt aquell esforç, un esforç que acaba per ésser inevitable i per aixó ens cansa tant, i la cultura de la competició no és més que la cultura del capitalisme.
  Envers Marx i Sloterdijk, tenen raó, especialment la versió modernitzada del segon. Només cal mirar el que passa a Espanya, a Europa o al món per entendre-ho.
  Salut i bon Nadal!

 2. Tens raó, sovint exigim als més joves un esforç en la seva feina quan el que en realitat els estem dient es que entrin de cap a aquesta cultura del capitalisme que nomenes, que competeixin amb tot i amb tothom, sens dubte, un error.

  El vídeo del paradigma educatiu n’és un bon exemple. Et convido a perdre els onze minuts que dura.

  Merci pel comentari Marc.
  Salut i bon Nadal!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s