TC – Crèdits

Introducció         Tasca           Procés          Recursos     Avaluació       Conclusió    Crèdits

Donar les gràcies als professors del Màster per haver-me fet trobar el camí que amb aquest webquest he iniciat:

A les professores Sara Silvestre i Glòria Arbonés, professores de Didàctica de la Filosofia, per fer-me veure que hi ha un altre forma d’ensenyar filosofia.

Al professor Miquel Montserrat, professor d’Innovació i Recerca sobre la Docència de la filosofia, per obligar-me a reflexionar sobre altres possibilitats.

A la professora Erika López, professora de Tutoria i Orientació, per fer-me veure que hi ha diferents tipus d’intel·ligència i una no és millor que l’altre.

També agrair al Col·legi Virolai de Molins de Rei per donar-me la possibilitat de realitzar aquestes pràctiques.

A Ramón Cabané, coordinador de les pràctiques, per escoltar-me i atendre la meva sol·litud per poder realitzar les pràctiques al centre.

A Marta Figueras, tutora de pràctiques, per donar-me la possibilitat de seguir-la per tota l’escola, assistir a totes les seves classes, fer-li mil i una preguntes, i per animar-me a seguir endavant amb noves propostes.

A tots els alumnes del centre i especialment als de 4rt. d’ESO i 1er. de Batxillerat als que he destinat aquestes unitats didàctiques.

Tanmateix a l’Associació Catalana de Webquest que a la seva pàgina web ofereix desinteressadament recursos per endinsar-se profundament en tot allò que té a veure amb els WebQuests amb molts exemples, propostes i multitud de comentaris. I d’on he tret bona part dels materials que he utilitzat en la preparació d’aquest, el primer que he fet, webquest.

Aquesta Unitat Didàctica s’ha fet dins el Màster Universitari de Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat de la Universitat de Barcelona i dins del període de Pràcticum II com a recurs per l’assignatura de 4rt. d’ESO Introducció a la Filosofia.

                                                              

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s